Τμήμα Εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση στα μέτρα σας: επαγγελματικά γεύματα, κοπές πίτας, δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων και οποιασδήποτε γιορτής.

Περάστε μια βόλτα από το εστιατόριο μας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας. Κλείστε την ιδανική για σας ημερομηνία, επιλέξτε το μενού και χαλαρώστε. Εμείς θα φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Για γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις το τμήμα Catering προσφέρει ιδανικές λύσεις και χώρους για μια αξέχαστη εμπειρία.

Εταιρικές εκδηλώσεις

Εταιρικές εκδηλώσεις σε ιδιαίτερους χώρους, πρωτότυπες ιδέες, άρτια οργάνωση, μοναδικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που εγγυώνται κάθε επιτυχία!

Χώροι εκδηλώσεων

Το τμήμα εκδηλώσεων μπορεί να σας προτείνει πληθώρα συνεργαζόμενων χώρων για τις εκδηλώσεις σας, ανάλογα με το ενδιαφέρον σας.

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει:

Βρείτε μας στο facebook:

Γράψτε μια κριτική στο tripadvisor:

Γνωρίστε μας

Tο όραμα μας, είναι να προσφέρουμε με τον πιο εκλεπτυσμένο και εκλεκτικό τρόπο μοναδικές ευφρόσυνες στιγμές απόλαυσης, στιγμές άξιες πολλών επαναλήψεων, ανατρέποντας την καθημερινότητα και επισφραγίζοντας τη ζωή μας με το διεγερτικό άρωμά τους.

Επικοινωνήστε

Στρατάρχου Παπάγου 6
Ιωάννινα, 45445
26510 75101
info@gastronomy.com.gr