Τμήμα Catering

Παρέχουμε στο χώρο που επιθυμείτε όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό για την διεξαγωγή της εκδήλωσης επιθυμείτε. Μπορούμε να βρούμε μία λύση για κάθε χώρο που όχι μόνο θα έχει καλαίσθητο αποτέλεσμα αλλά και λειτουργικότητα.

Το catering μας δεν διοργανώνει μόνο για γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες. Μπορούμε να καλύψουμε και κάθε εταιρική εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε, είτε αυτή είναι στο δικό σας χώρο, είτε σε δικό μας.

Από το πιο απαιτητικό gala, κάθε είδους δεξίωση, εγκαίνια, γάμος, βάπτιση μέχρι τα πάρτυ στο κήπο ή στο σπίτι σας, καθώς και όποια άλλη εκδήλωση βάλει ο νους σας, εμείς αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε γεύσεις και εικόνες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, που θα μείνουν αξέχαστες σε σας και στο πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.

Σε άμεση συνεννόηση με τους συνεργάτες μας σας προτείνουμε επιπλέον χωροταξικές λύσεις και χώρους εκδηλώσεων.

Η εταιρία μας προσφέρει full service catering, υψηλής ποιότητος για:

Γαμήλιες δεξιώσεις

Όνειρα παραμυθένια που προκύπτουν αληθινά!

Εταιρικά light lunches

Οργάνωση ποιοτικών γευμάτων εργασίας, για μια χαλαρή παύση κατά τη διάρκεια της κουραστικής ημέρας.

Parties

Ποπ διάθεση και ξέφρενοι ρυθμοί...
Ολοκληρωμένα cocktail menus με extreme set up!

Βαπτίσεις

Το αγγελούδι σας βαπτίζεται...
Θέλετε ένα χαλαρό barbeque buffet; Θέλετε κάτι πιο επίσημο; Επιλέξτε ότι menu σας αρέσει, για να γιορτάσετε με τον τρόπο που σας εκφράζει αυτή τη μοναδική στιγμή για το παιδί σας.

Coffee breaks

Διαλείμματα εργασίας για τόνωση με καλό καφέ και διάφορα συνοδευτικά για μικρές απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης σε σεμινάρια, ημερίδες και κάθε είδους εκδηλώσεις.

Εγκαίνια

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
Αποσπάστε την προσοχή των πελατών σας, κάνοντας μια επιτυχημένη και καλά οργανωμένη εκδήλωση κατά την έναρξη των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Κάντε τη διαφορά!
Καλές δουλειές!

Γιορτή στο σπίτι

Μοντέρνα και έξυπνη λύση για τη γιορτή σας! Επιλέξτε κάποιο από τα έτοιμα μενού μας, ή διαφοροποιηθείτε τελείως. Καταρτίζουμε μαζί το μενού, σύμφωνα με την δική σας φιλοσοφία βάζοντας στοιχεία που σας εκφράζουν. Διαλέξτε από κάτι πρωτότυπο, μέχρι κάτι που να είναι σπιτικό και παραδοσιακό!
Από σας εξαρτάται... Χρόνια πολλά!

Παιδικά πάρτυ

Το καλύτερο για τα παιδιά μας!
Επιλέξτε κάποιο από τα έτοιμα μενού μας, ή ζητήστε να σας προτείνουμε λύσεις από τις πολλές εναλλακτικές προτάσεις που διαθέτουμε. Τα υλικά μας είναι φρεσκότατα και προσεγμένα με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά.
Να τα χαίρεστε και χρόνια πολλά!

Open bar

Σε κάθε περίσταση που επιθυμείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας δροσερά cocktails και special drinks, στήνουμε εξ ολοκλήρου open bar επανδρωμένο με έμπειρους bartenders και η βραδιά σας συνεχίζετε σε ξέφρενους ρυθμούς με πολύ χορό και διασκέδαση!
Στην υγειά σας!

Mini gelateria

Όλοι ενθουσιάζονται μετά από ένα καλό γεύμα να γεύονται ένα καλό παγωτό. Ζητήστε μας να σας οργανώσουμε mini gelateria στο τέλος του γεύματος έχοντας μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις από παγωτά μαζί με όλα τα παρελκόμενα (χωνάκια, σιρόπια , ξηροί καρποί, σαντιγύ κλπ.) Η gelateria υποστηρίζεται από τους chef μας. Τι θα λέγατε για ένα ωραίο παγωτό χωνάκι;

Φωτογραφίες από το τμήμα catering:

Βρείτε μας στο facebook:

Γράψτε μια κριτική στο tripadvisor:

Γνωρίστε μας

Tο όραμα μας, είναι να προσφέρουμε με τον πιο εκλεπτυσμένο και εκλεκτικό τρόπο μοναδικές ευφρόσυνες στιγμές απόλαυσης, στιγμές άξιες πολλών επαναλήψεων, ανατρέποντας την καθημερινότητα και επισφραγίζοντας τη ζωή μας με το διεγερτικό άρωμά τους.

Επικοινωνήστε

Στρατάρχου Παπάγου 6
Ιωάννινα, 45445
26510 75101
info@gastronomy.com.gr